taller degustacio

Reactivem la venda de llibres 'Rebooks' al Taller Degustació

24-09-2020

Després d'una aturada preventiva del projecte REBOOKS al Taller Degustació degut a la situació de pandèmia de COVID19, hem tornat a reactivar la venda de llibres de 2a mà prenent les mesures oportunes per a la seguretat dels nostres clients.

REBOOKS és un projecte del Grup Èxit (l'empresa d'inserció de Càritas -Ecosol-, la Fundació Drissa i la Fundació Ramon Noguera) de reutilització de llibres amb valor social. Mitjançant la recollida, el reciclatge i la venda de llibres de segona mà és es crea una nova via d'inserció laboral de persones socialment vulnerables.

Com funciona?

Tothom qui vulgui col·laborar amb aquest projecte pot dipositar els llibres que ja no necessita als contenidors vermells d'Ecosol, que mantenen el seu ús original (recollida de roba) però que ara també serveixen per a aquesta finalitat. 

A continuació, els llibres s'entreguen als centres ocupacionals de la Fundació Ramon Noguera, entitat que s'encarrega de valorar-los i de classificar-los.

El següent pas es porta a terme des de la Fundació Drissa, on persones del servei prelaboral n'efectuen el registre informàtic, que servirà per a l'últim pas: la venda dels llibres.

Punts de venda on els podeu comprar:

La venda, a preus molt econòmics, es fa des de 3 punts de les pròpies entitats:

- Taller Degustació lafundació (C/Indústria 22 · Fundació Ramon Noguera). L'horari és de dilluns a dissabte de 8h a 21h i diumenge de 8h a 14h.

- botiga Biodrissa (C/Ciutadans · Fundació Drissa)

- Bar Cafeteria El Coro (Sarrià de Ter · Ecosol) 

Aquesta iniciativa social complementa les que les tres entitats ja tenen en funcionament, tot encaixant en la línia d'activitats sostenibles i que donen oportunitats a les persones en situació de vulnerabilitat socioeconòmica.

Entrades relacionades: