Reunió dels socis d'Easycooking a Belfast

Quarta i última reunió de seguiment del projecte EASYCOOKING a Belfast

11-04-2019

El passat 9 i 10 d’abril va tenir lloc la quarta reunió del projecte EASYCOOKING a Belfast. Aquesta és la darrera de les reunions de gestió i seguiment d’aquest projecte del qual en som socis.

EASYCOOKING és un projecte co-finançat pel  programa ERASMUS+ de la Comissió Europea. En aquesta reunió, l'acollida va ser per part del soci Orchardville, entitat sense ànim de lucre que treballa per a canviar la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual i autisme utilitzant com a base el model de treball amb suport a Irlanda del Nord.

En aquesta reunió es va avançar en els dos principals productes del projecte: el llibre de cuina (lectura fàcil i anàlisi de tasques) i el manual pels formadors. El projecte s’està desenvolupant segons el previst, la qual cosa significa que durant el mes de maig la producció d’ambdós llibres serà una realitat. Després de passar per la impremta es preveu que es faci un esdeveniment de difusió i presentació dels resultats del projecte a cada país participant en el projecte.

Comptem que a casa nostre serà pel juny - juliol, anoteu-vos a l’Agenda perquè hi sereu convidats!

Més informació a la web del projecte. 

Entrades relacionades: