Membres del consell assessor del Girona FC

Pepita Perich, integrant del Consell Assessor del Girona FC

30-10-2017

Pepita Perich passa a formar part del nou Consell Assessor que el Girona FC ha posat en marxa. Dirigit pel President Delfí Geli, el consell està format per nou persones, té caràcter consultiu i la seva missió és assessorar el club per reforçar i incrementar les sinergies entre el Girona FC i els socis, els aficionats, la ciutat i la província.

Els membres del Consell Assessor han estat triats pel seu prestigi professional, coneixements del sector o vinculació amb l'entitat: Joaquim Nadal, exalcalde Girona i ex-Conseller de la Generalitat; Jordi Bosch, periodista i president d'Endemol Espanya, Jaume Roures, fundador de Mediapro, Joan Roca, xef i propietari del restaurant "El Celler de Can Roca", Josep Maria Fonalleras, periodista i escriptor, Jordi Triola, president de la Fundació Girona FC, Albert Serra, enginyer i ex futbolista del Girona FC, Lluís Serras, economista i president de la Penya Pablo Machine, i Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera.

Ahir, 29 d'octubre, va tenir lloc la reunió fundacional a les instal·lacions del PGA Golf de Caldes de Malavella la reunió fundacional. Posteriorment, els integrants del Consell Assessor van assistir a la llotja de Montilivi des d'on van poder seguir en directe el partit davant el Real Madrid.

El Consell Assessor blanc-i-vermell ha nascut en base a sis objectius:

- Fomentar la integració del Girona a la ciutat i a la província i treballar per l’assoliment d’interessos comuns.
- Col·laborar en la definició del futur i l’estratègia del Girona a curt, mig i llarg termini.
- Afavorir les relacions institucionals.
- Facilitar contactes al club per generar-li oportunitats de negoci.
- Participar i ajudar en la comunicació de missatges del club als aficionats i a la societat
- Actuar com a termòmetre de l’entorn del club: soci, aficionat, empresa, ciutadà...

 

 

 

 

Entrades relacionades: