Conveni de col·laboració amb el Futbol Base Llagostera

01-03-2023

Ahir es va signar el conveni de col·laboració amb el Club Futbol Base Llagostera.

Des de la Fundació Ramon Noguera gestionem un programa de Lleure i Esport que té com objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant activitats lúdiques, d’oci i sortides de lleure i també a través de la pràctica d’esports i la participació en competicions esportives.

És molt gratificant poder formar part del Club Futbol Base Llagostera, un club el lema del qual és "Formar jugadors i millors persones" i que els seus valors són el respecte, l'esforç, el treball i l'humiltat. En aquest sentit, no podria encaixar millor amb els valors de la nostra entitat.

El Club és una organització sense ànim de lucre i  la seva filosofia té un sòlid i profund caràcter social que es desprèn en cadascuna de les accions i projectes que duen a terme com a entitat i consideren un factor bàsic utilitzar l’esport, el futbol en aquest cas, com a eina d’integració en un col·lectiu.

Per part del Club Futbol Llagostera cediran la roba de l’equip i donaran suport a nivell d’entrenament i per part de la Fundació Ramon Noguera col·laborarem en la formació de monitors i entrenadors pel que fa a l’atenció a infants i persones amb necessitats especials.

L’esport, a banda dels beneficis físics i psicològics sobradament coneguts, és una eina imprescindible per a la inclusió social: tothom pot fer esport, tothom pot jugar a futbol. Gaudim d’aquest fantàstic esport!

Entrades relacionades: