portada del 37è butlletí

Fundació Ramon Noguera nominada als VIII Premis Culturals Butlletí de Llagostera

03-04-2017

La Fundació Ramon Noguera està nominada als VIII Premis Culturals Butlletí organitzats pel Butlletí de Llagostera. 

Aquests guardons premien d'una manera simbòlica totes aquelles entitats i persones que de forma totalment desinteressada es mouen incansablement per promoure i potenciar la cultura a Llagostera.

Els Premis Culturals Butlletí es divideixen en 5 categories, els nominats dels quals han estat proposats per les entitats llagosterenques, i ara s'ha obert el període de votació perquè tots els llagosterencs puguin escollir els premiats. Les votacions telemàtiques es poden fer fins al dilluns 17 d'abril al web del Butlletí, i també s'habilitaran unes urnes de votació presencial des del 18 al 23 d'abril. L'acte d'entrega de premis tindrà lloc el diumenge 30 d'abril a les 18h al Teatre del Casino Llagosterenc.

Les categories i nominats d'aquesta nova edició dels premis són els següents:

- Acte cultural: Astroswing i castanyada còsmica, activitats de Can Caciques, Aplec de Panedes, exposició grans dones, exposició de flors, plantes i aparadors, celebració del Dia Internacional de les Dones, Fira del batre.

- Trajectòria cultural: Llagostera en flor, Centre d'Interpretació Can Caciques, Fundació Ramon Noguera, Mariàngela Vilallonga, Marta Albà, Borja Vilallonga, Joan Ventura, Rafael Balaguer.

- Aportació Cultural: Llagostera Ràdio, Mas Roig Centre d'Interpretació de la Sostenibilitat, Associació Astronòmica de Llagostera, Segadors/es de Llagostera, Escola de Música, Associació per la recuperació de la memòria històrica, Club de lectura de la Biblioteca Julià Cutiller, Gavarres 365.

- Artista local: Amics del Teatre de Llagostera, Puntaries de Llagostera, Alba Barceló, Joan Roca, Joan Ventura, Francesc Pujades JR.

- Premi especial: Casal Parroquial Llagosterenc, Enric Pedraza, Josep Vilallonga, Déborah Pinto, Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera.

Podeu emetre el vostre vot

aquí

 

Entrades relacionades: