Formació de Local Market als participants del projecte Easycooking

11-07-2018

Els seminaris de cuina del projecte EASYCOOKING ja estan en marxa!

Els participants de la Fundació Ramon Noguera als seminaris de cuina del projecte EASYCOOKING s’estan transformant en chefs de cuina “Europea”, a la vegada que estan millorant les seves competències en cuina i alimentació saludable, fan una contribució molt valuosa per a millorar el llibre de cuina de lectura fàcil que s’està elaborant en el marc del projecte.

Avui han participat en un seminari a càrrec de LOCAL MARKET  a l'aula de cuina de la Casa de Cultura Les Bernardes. Amb aquesta formació  han après a fer un esmorzar d'allò més saludable d'una forma amena i divertida i, sobretot i el més important és que el resultat ha estat deliciós!

La setmana passada els participants de l’Hort EcoSolidari de la UdG van entregar ells mateixos els productes cultivats a La Sopa i van visitar-ne la cuina i els seus cuiners. La Sopa és un centre d’Acolliment i Serveis Socials, amb un objectiu assistencial adreçat a la població mancada d'habitatge o en situació de pobresa severa o exclusió. Va ser molt gratificant veure que tots els productes que es cultiven a l’hort són una oportunitat de producte fresc per a persones amb poc o nul accés als aliments frescos.

Entrades relacionades: