Engeguem el pla de Famílies de forma virtual

12-02-2021

Ahir dijous 11 de febrer vam organitzar la primera xerrada adreçada a famílies d’usuaris de la Fundació Ramon Noguera en el marc del Pla de Famílies de l’any 2021, que es va desenvolupar en format de webinar. Ha estat la primera activitat adreçada a famílies que hem realitzat online, ja que la situació de pandèmia no permet les trobades presencials d'aquest tipus. Concretament vam convocar les famílies i/o tutors dels usuaris dels serveis residencials (llars i residències) i dels serveis d’atenció diürna (teràpia ocupacional i atenció especialitzada).

Sota el títol “Què suposa haver estat vacunat?”, el Dr. Moisès Costa, metge de l’equip de la Fundació Ramon Noguera, va exposar i informar les famílies de quines implicacions té la vacunació, després que tots els usuaris i tot el personal dels serveis residencials (llars i residències) hagin estat vacunats amb la 2a. dosi aquesta passada setmana. A continuació de la sessió informativa, es va donar pas a respondre i aclarir tots els dubtes i preguntes que les famílies van formular. Va ser una sessió molt didàctica i activa amb la presència virtual de 20 famílies, un èxit que ens emplaça a seguir amb activitats en aquest format. Properament posarem a disposició de les famílies el vídeo de la xerrada per a totes aquelles que no van poder assistir.

El Pla de Famílies és un programa adreçat a les famílies dels usuaris dels nostres serveis d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual que té l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels pares, mares i tutors proporcionant els suports necessaris tant a nivell individual com a nivell grupal, mitjançant activitats formatives i informatives.

Entrades relacionades: