formació online

DINCAT ofereix formacions online per a famílies de persones amb DI

28-04-2020

Avui us volem compartir una informació que creiem que pot ser de l'interès de totes aquelles famílies que tenen un fill amb discapacitat intel·lectual.

Es tracta del Programa de Formació per a Famílies que s'ofereix des del servei d'Atenció a Famílies i Persones amb Discapacitat de DINCAT.

Aquest programa és un espai de formació i d'intercanvi dirigit a les famílies perquè puguin adquirir nous coneixements en relació a l'atenció a la persona amb discapacitat intel·lectual, i per potenciar les habilitats necessàries per gestionar les diverses situacions que deriven del seu rol com a familiars.

XERRADES

Són obertes, en format online i les famílies s'hi poden connectar via ZOOM cada dijous de 11h a 12:15h.

Tenen una durada de 45 minuts i, posteriorment, s’obre un torn de 30 minuts per fer preguntes i compartir dubtes.

TALLERS

Són tancats, també en format online i via ZOOM.

Per sol·licitar-ne una plaça, heu de posar-vos en contacte amb l'àrea de famílies de DINCAT, trucant al 934 901 688 o bé via email a amanzano@dincat.cat especificant el taller que interessa, l'edat del fill amb discapacitat i el telèfon de contacte.

ACTIVITATS DEL PROGRAMA DE FORMACIÓ A FAMÍLIES

Podeu consultar tota la informació de tallers i xerrades clicant al botó per descarregar-vos el document.

PROGRAMA FORMACIÓ DINCAT

ACCÉS ONLINE A LES ACTIVITATS

Per accedir a qualsevol d'aquestes activitats del Programa de Famílies ho podeu fer des d’aquest enllaç a l'aplicació ZOOM

ZOOM

CONTACTE AMB DINCAT

Qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l'àrea de famílies de DINCAT trucant al 934 901 688 o via email a amanzano@dincat.cat

Esperem que aquesta informació us siguin d’utilitat i la gaudiu.

Entrades relacionades: