Carrefour celebra el Dia de la Bona Gent acondicionant espais d'entitats socials

29-06-2017

Carrefour ha celebrat, per tercer any consecutiu, el “Día de la Buena Gente” posant-se a disposició d'un centenar d'entitats socials a tot el territori espanyol.

Carrefour destina la jornada laboral dels més de 1.700 col·laboradors que han sol·licitat participar en la millora d'instal·lacions i acondicionament d'espais deteriorats de les entitats beneficiàries. L'objectiu és doble: donar a conèixer altres realitats socials als seus treballadors i posar les capacitats dels col·laboradors al servei de les necessitats de col·lectius vulnerables. Algunes de les activitats que s'han portat a terme són pintar i decorar espais de cases d'acollida, menjadors socials, centres de menors i espais de teràpia i oci.

En el cas de la Fundació Ramon Noguera, els treballadors col·laboradors de Carrefour s'han dedicat a fer tasques de bricolatge i pintar un espai comú del Centre Ocupacional Montilivi de Girona. Es tracta de 13 treballadors de Carrefour de Girona, Olot i Figueres, que han participat de les tasques de col·laboració els dies 20 i 27 de juny amb uns resultats més que positius.

Volem agrair a Carrefour aquesta col·laboració i felicitar-lo per la iniciativa.

 

Entrades relacionades: