Jubilacions · Promoció 2018 - 2019

18-12-2019

La Fundació Ramon Noguera ha celebrat un acte per fer un reconeixement a totes les persones que han treballat a l'entitat i que s'han jubilat durant el 2018 i el 2019.

L'esdeveniment s'ha celebrat avui, 18 de desembre, al restaurant La Rosaleda Jardí Degustació, amb l'assistència de 10 persones jubilades. El programa s'ha iniciat amb els parlaments del president de la fundació, Salvi Amagat, i ha continuat amb ressenyes dels treballadors jubilats a càrrec de Pepita Perich, la directora gerent de l'entitat, Maite Ferrés, gerent de Fundació Onyar-La Selva, ara retirada, i Joan Bussé, responsable de les línies de Rentat de Vehicles i Neteges Industrials. L'acte ha acabat amb un photocall i un deliciós esmorzar per als assistents. 

A continuació podeu llegir les ressenyes que s'han fet de cada persona jubilada.

MARI RUEDA

Ressenya de Lourdes Juscafresa
28 anys treballats (1991- 2019 ) a la Fundació Ramon Noguera, concretament en el centre de Sarrià, son un èxit absolut de compromís, responsabilitat, implicació i, com no, de treball.

Gràcies per haver donat el teu esforç dia a dia. A totes les persones que has ajudat els hi quedarà el teu record, també recordo els dies en què el treball era molt difícil però amb tu tot era més senzill, gràcies per donar-me sempre el teu suport.

Després de tants anys al peu del canó, mereixes un respir. Gràcies

JOSE RUIZ CARMONA

Ressenya de Joan Bussé
Treballador de la Fundació Ramon Noguera, des de el seus inicis. Vinculat a la Fundació tant per treball com per haver format la seva llar conjuntament amb la Isabel. Un exemple senzill però molt important de la raó de la qualitat de vida que es pot trobar a la Fundació.

Treball i llar – jubilació.    El resum del que tots volem.

PILAR TURON

Ressenya de Joan Bussé
Treballadora de la Fundació Mas Xirgu, subrogada de la empresa Frit Ravich. Ha estat amb nosaltres poc temps, però ha mostrat una bona aptitud de col·laboració amb la reorganització dels treballs de neteja de Frit.

MANEL GONZALEZ

Ressenya de Joan Bussé
En Manel va començar a la Fundació amb una edat ja avançada.

Primerament, en el rentat, ens va ajudar en un període de baixes a fer de caixer. Després va passar a la secció de neteges, on va realitzar varies tasques i definitivament es va integrar en el equip de Comexi, es va ubicar en el torn de tarda/nit, també fent suplències en el torn de dia. Un exemple de flexibilitat a una edat ja madura.

PEDRO PRIETO

Ressenya de Joan Bussé
En Pedro, com en Manel, va començar amb una edat ja avançada. Tenia un històric d’haver treballat de manobra, i alguna cosa va realitzar. És una persona que fins que les baixes el varen respectar va ser complidora.

JUSTO GUERRERO

Ressenya de Joan Bussé
En Justo va començar amb nosaltres a la secció de neteges, ha passat per diversos equips Comexi, Trety. Finalment, al tenir una vacant en el rentat, es va comptar amb ell. Es un històric del rentat, amb el seu humor i empatia ha portat el seu torn, sense cap problema amb el personal, és una persona que tenia una gran responsabilitat per la seva feina, i es podia comptar amb ell, per canvis i flexibilitat.

JORDI BLANCH

Ressenya de Joan Bussé
En Jordi va començar directament en el rentat de cotxes. Operari aplicat i molt expressiu amb els seus gestos, es fa entendre i a més agafava el rol d’indicar als clients d’avançar, parar, cotxe acabat.  Tots hem après alguna cosa de la seva expressivitat.

JESÚS LUQUE

Ressenya de Joan Bussé
En Jesús va estar a l’equip de l’ajuntament de Salt. Un equip que ha treballat festius, dissabtes, diumenges. Ha portat la feina sense incidències, tot i fer el treball en llocs i èpoques complicades.

JUAN VERGARA

Ressenya de Joan Bussé
Treballador que va estar a dos seccions rentat i manteniment. Tots hem pensat en ell en algun moment per solucionar alguna incidència. Sovint quedava resolta, però no era un operari “alemany”, més aviat era un operari de “beta i cordill” que no refusava cap situació i l’adreçava tot el que podia (al menys per anar tirant).

AGUSTÍN SÁNCHEZ

Ressenya de Maite Ferrés
Començà a treballar el dia 21 de novembre de l’any 2000 al taller de manipulats de Quart, de la Fundació Onyar. Des del primer dia sempre es va mostrar molt disposat a ajudar als seus monitors i companys de feina, preparant el material i muntant els palets de rodes acabades.

L’Agustín sempre ha sabut aprofitar el seu temps lliure fent treballs manuals diversos que després ens mostrava en el taller. De tota manera, amb el que més ha gaudit sempre és buscant bolets i espàrrecs (sempre se’l veia somrient i orgullós quan apareixia amb grans manats d’espàrrecs); coneixedor a fons del seu entorn, per on passava ell no calia anar-hi per què no deixava gaire res...

Per tot això, estem segurs que sabrà aprofitar la seva jubilació per a gaudir al màxim de les seves aficions, i també per a viatjar amb la seva germana.

Li desitgem que ho pugui fer durant molt de temps.

PILAR BURCH

Ressenya de Maite Ferrés
La Pilar va ser contractada al centre Raft3 de Riudellots de la Selva el dia 20 de setembre del 2001, treballant a la línia de muntatge de bicicletes. Després d’un temps, la seva activitat va passar a ser el muntatge de components elèctrics de SIMON.

A partir de juliol de 2005, i degut a la fusió de l’entitat amb la Fundació Onyar, la Pilar començà a treballar a Quart, enfilant radis en els carrets de les rodes de bicicleta.

Des de sempre ha sigut una persona estimada per tothom, afable, col·laboradora i complidora de les seves tasques. En els darrers anys s’ha convertit en la companya inseparable d’en Paco Puigdemont, company del centre, cosa que es veu de lluny que els omple als dos de felicitat.

Li desitgem que la nova etapa de jubilació que ha iniciat en el centre ocupacional de Montilivi de Fundació Ramón Noguera li sigui molt agradable i enriquidora.

M. ÀNGELS CALVET

Ressenya de Pepita Perich
L’Àngela de la botiga de la Fundació, quants looks has aconsellat a clients i a mi mateixa, sempre pendent de detalls que afavorien a alguna de nosaltres, “han arribat les sabates!”, “ha arribat la nova col·lecció!”... La teva empatia ens feia propers.

Ens vares regalar la teva personalitat i “coqueteria”, i la botiga va avançar amb tu.

Et trasllado el meu agraïment i també el meu apreci.

VICENTE RODRÍGUEZ

Ressenya de Pepita Perich
En Vicente, metòdic, rigorós i sempre fidel.

Amb ell vàrem iniciar l’organització d’especialització de les àrees transversals, en aquest cas la de “gestió de personal”, que fins aquell moment teníem amb gestió externa. Havíem  arribat a un volum important i calia assumir directament la gestió dels nostres RRHH.

Vas implantar l’acrònim de “LA FUNDI”,  en honor a la nostra organització.

Col·laborador incansable en la pinya que sempre hem fet per portar a la Fundació a assolir l’èxit que es mereix, sempre pensant en les persones que representa.

MARI CARMEN GÓMEZ 

Ressenya de Pepita Perich
Per a mi i per la  FRN ets i sempre seràs la Mari de la Fundació, ets un referent i ens has acompanyat i estat al costat de totes les persones de la Fundació per tot el que hem necessitat.

Persona fidel i amiga de tots,  sempre il·lusionada,  disposada i agraïda.

Ets una gran persona, segueix així Mari!

ANNA TARRÉS 

Resenya de Pepita Perich
Estava molt per fer Anna, vas liderar marcant estil propi, vas iniciar els serveis a infants de la FRN , passant a donar atenció als infants i les seves famílies que ho necessitaven, posant èmfasi en la “qualitat en el servei a infants + la quantitat en la prestació del servei”.

Més de 30 anys compartint amb tu projecte professional i personal en molts moments, vas aportar visió pel futur de la Associació en aquell moment, col·laborant directament en el disseny de l’estructura de  gerència de l’Associació de la que tu vas participar en l’equip Directiu,  vas aportar visió, posant la pedra estructural del que seria més endavant la FRN . Destacaria de tu, la teva entrega , compromís professional i també personal , i permetem l’amistat personal

 

Entrades relacionades: