Festa d'estiu a la Fundació Ramon Noguera

18-06-2019

El 13 de juny vam celebrar la festa d'estiu amb totes les persones usuàries dels serveis de l'àrea social (acolliment residencial i atenció diüra). Enguany, hem volgut fer una festa especial i en comptes de celebrar-ne una a cada centre, ens vam reunit tots (unes 200 persones entre usuaris i treballadors) per fer activitats i un bon dinar a la casa de colònies L'Ocell de Corçà. Com a novetat, també vam voler homenatjar, per primera vegada, totes les persones que porten més de 35 anys a la nostra entitat. En total han estat 15 persones, a qui s'ha entregat un reconeixement:

Consol Bartolomé, Glòria Parramon, Gumersindo Elías, Joan Pujolar, Jordi Pascal, Josep Lloveras, Paco Velasco,  Pepe Ramon Ortiz, Pere Maureta, Victòria Bahí, Jordi Coll, Remei Valls,  Josep Bayé i Juan Antonio Díaz.

Els podeu veure aquesta foto, juntament amb la directora gerent de l'entitat, la Pepita Perich, qui també va tenir el seu reconeixement.

El programa del dia va ser el següent

11:30h - Zumba per a tots amb la instructora Kat Herrera

12:30h – Coreografia portada a terme pel tècnic d’activitat física Cesc Masó amb els usuaris Sergi Asensio, Andrea Álvarez, Marta Ferrés, Lluís Sánchez, Mercè Méndez, Romina Pasten, Sandra Aguilera, Sònia Martínez i Isabel Muñoz  

13:00h - Parlaments de la directora gerent, Pepita Perich i del President Salvi Amagat, i entrega de reconeixements

14:00h - Dina

r

 

 

 

Entrades relacionades: