Tots els assistents a l'acte

Primera promoció d'alumnes dels programes formatius de la Fundació Ramon Noguera

21-07-2020

El divendres 17 de juliol va tenir lloc l’acte de cloenda dels cursos de formació 2019-2020 realitzats en el marc del servei d’Orientació i Ocupació de la Fundació Ramon Noguera.

Durant el curs 2019-2020 s’han dut a terme vàries accions formatives i programes vetllant sempre per complir amb l’objectiu de facilitar eines, coneixements i recursos per a una inserció laboral de qualitat.

A l’acte, que es va celebrar a La Rosaleda Jardí Degustació, hi van assistir els alumnes dels cursos, l’equip de formadors i orientadors de l’entitat i representants d’algunes de les empreses col·laboradores en el programa d’inserció (Carns J. Bassó, Escola de Música Moderna, Wala, Arnal, Floristeria Kentia i Cafès Cornellà).

La cloenda va anar a càrrec de Bea Pueo, responsable del departament de Recursos Humans de la fundació, i va haver-hi les intervencions d’en Rodolfo, que va explicar la seva experiència com a alumne, de Susanna Ayllón, responsable dels serveis d’hostaleria i càtering de l'entitat i tutora de pràctiques d’alguns alumnes, i, per últim, d’Imma Vila, en representació de Cafès Cornellà i com a formadora en operacions bàsiques de bar.

Seguidament, es va procedir a l’entrega de diplomes i d’orles per a cadascun dels participants, i es va acabar amb un piscolabis i fotos dels assistents.

En relació a les dades del 2019 del servei d’Orientació i Ocupació, podem destacar que vam tancar l’any amb un total de 99 alumnes en els 5 programes impartits i 1.100 hores de formació, a més de 18 persones inserides a l’empresa ordinària, 65 orientacions i 51 empreses col·laboradores en aquest àmbit.

Entrades relacionades: