Invencibles de la Fundació Ramón Noguera

El premi del Lipdub guanyador del 50 aniversari, molt repartit!

18-01-2016

En motiu del 50è Aniversari de la Fundació Ramon Noguera, durant el primer semestre del 2015 es va crear un concurs de lipdubs entre els diferents centres de l'entitat, una experiència que va ser molt divertida per a tots els treballadors que hi van participar.

Es tractava d'idear un lipdub que pogués donar a conèixer la feina del centre a la resta de treballadors de la fundació. Tenint en compte que som 250 treballadors, el resultat final van ser 6 entretinguts lipdubs que corresponien al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, el Servei de Teràpia Ocupacional, els serveis centrals del grup, el Centre d'Atenció Especialitzada, la Residència Fontajau i el Centre Especial de Treball. Aquest últim va ser el guanyador del concurs, amb el lipdub titulat "Invencibles" i el seu premi va ser una aportació de 2.000€ per equipament del centre.

Els components d'aquest equip van ser molt generosos i van decidir repartir el premi entre tots els centres concursants. Així doncs, ara ja podem anunciar que tothom ja gaudeix de la seva part del premi. Entre d'altres coses, amb aquest premi s'ha equipat els centres amb: jocs infantils, petits electrodomèstics, equip de música, pantalla de projeccions, televisió, càmera de fotos, etc...

Aquí podeu tornar a veure el lipdub "Invencibles":

Entrades relacionades: