Un moment de la marxa per les Deveses

Marxa per Les Deveses de Salt: El gran Repte!

20-04-2016

 El dia 19 d'abril es va dur a terme la Marxa per les Deveses de Salt, la II marxa de la temporada amb els usuaris de les residències de Sarrià i Fontajau. Va ser una marxa d'aproximadament 6 km i de terreny pla que, a més a més, també van poder gaudir-ne els usuaris amb cadira de rodes. Un cop es va completar l'objectiu, es va fer un dinar a la zona de pícnic del Pla dels Socs, gaudint de la vegetació de l'entorn. 

Aquesta activitat es va organitzar des del Programa de Salut i Activitat Física amb la coordinació de la direcció i els tècnics de suport, amb diversos objectius: superar els llindars de fatiga física i psicològica, guanyar resistència i generar beneficis al sistema cardiovascular.

La valoració és molt positiva, tant pels usuaris com per l'equip tècnic, ja que han superat totes les expectatives i han demostrat a tothom, un cop més, que son capaços d'assolir el repte. Cal esmentar que es va fer un control exhaustiu de la freqüència cardíaca dels usuaris, tenint com a referència la seva freqüència cardíaca màxima teòrica, i el resultat va ser que van superar amb èxit la marxa. Ja s'està treballant per la propera "

Més info:

Programa AF+Salut

Entrades relacionades: