Campionat d'Atletisme de l'ACELL

04-03-2016

El passat dia 3 de març a les pistes de l’estadi Josep Pla i Arbonès, es va disputar el campionat d’atletisme per a persones amb necessitats especials, organitzat per la Federació ACELL-SPECIAL OLYMPICS. Gairebé 290 participants de deu entitats van participar en la trobada territorial gironina de la Federació ACELL, en una jornada assolellada i amb un temps fantàstic per la pràctica esportiva.

Els centres participants van ser: Fundació Ramon Noguera (representada per usuaris de les residències de Sarrià i Fontajau), La Fageda, el Vilar, Tramuntana, MAP, CPNS Montserrat, Mare de Déu del Mont, ALTEM i Montseny-Guilleries.

Els participants van realitzar diferents proves de velocitat de marxa i llançament de pes durant la jornada. Les proves adaptades d’atletisme vam comptar amb una gran participació. Tot seguit van acabar la jornada dinant tots plegats prop del poliesportiu.

A la cerimònia de lliurament de premis hi va assistir Juli Fernández (Alcalde de Palafrugell), Carles Salgas (Diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona) i Josep Pujols (Representant territorial de la Generalitat de l’esport).

Entrades relacionades: