Una vintena de voluntaris de CaixaBank col·laboren amb la Fundació Ramon Noguera

15-04-2018

En el marc de la Setmana Social de CaixaBank impulsada per CaixaBank, 250 empleats de CaixaBank a les comarques gironines participen en alguna de les 121 activitats proposades per 45 entitats socials de la demarcació

En el marc de la Setmana Social de CaixaBank, una vintena d'empleats voluntaris de l'entitat van compartir la tarda d'ahir fent artesania per Temps de Flors amb usuaris de la Fundació Ramon Noguera, en concret al centre ocupacional de Girona. Aquesta activitat és una de les 121 programades durant aquesta setmana a la demarcació de Girona en el marc de la Setmana Social de CaixaBank, que té com a objectiu que empleats, familiars i clients puguin conèixer, de primera mà, el treball que realitzen les entitats locals vinculades a l'Obra Social "la Caixa".

Els voluntaris de CaixaBank van valorar molt positivament l'activitat, que és una de les que compta amb més participació durant la Setmana Social. Les col·laboracions amb les entitats socials de la província continuen durant tota la setmana als principals municipis de la demarcació. De fet, el treball d'artesania en el que els voluntaris van estar col·laborant, és material de cartró pedra d'inspiració floral que posteriorment s'utilitzarà per decorar el CaixaFòrum i les oficines de CaixaBank a Girona durant l'exposició Temps de Flors.

La Setmana Social es duu a terme entre els dies 7 i 15 d'abril a tota Espanya. Durant aquests nou dies, un de cada quatre empleats de CaixaBank, la Fundació Bancària "la Caixa", CriteriaCaixa i filials participaran, de forma voluntària, en algunes de les 3.500 activitats que unes 1.500 entitats socials locals han posat a la seva disposició a totes les províncies d'Espanya. Així mateix, com a novetat per a aquesta edició, els empleats poden convidar a clients perquè els acompanyin i participin en alguna de les activitats voluntàries que es realitzen gràcies a l'ajuda de l'Obra Social "la Caixa". En concret, a Girona, els empleats que s'adhereixin a aquesta iniciativa solidària, podran participar a alguna de les 121 activitats proposades per 45 entitats socials locals.

 

Entrades relacionades: