Recepció i homenatge de la Diputació de Girona als millors equips del MIC

04-05-2018

El dia 3 de maig, el pati de la Diputació de Girona va ser l'escenari de l'habitual recepció que fa l'organisme supramunicipal als millors equips gironins de la darrera edició del MIC. Els homenatjats aquest 2018 van ser el Llagostera juvenil, el Girona aleví i el MAP Abadessenc (MIC Integra) en futbol, i el Vedruna Palamós, el CE Palamós, el Bàsquet Girona i la Fundació Ramon Noguera (MIC Integra), en bàsquet.

A banda d'aquesta recepció als equips destacats del MIC 2018, es van fer públiques les principals conclusions sobre l'impacte econòmic de l'esdeveniment. L'acte va comptar amb la presència, entre d´altres, de Pere Vila, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Carles Salgas, diputat d´Esports; David Bellver, president de MICSports, i Juanjo Rovira, director del MIC. Segons les dades presentades, el torneig millora el posicionament de la Costa Brava com a destinació de turisme esportiu i la projecta a nivell internacional. «Per cada euro invertit per l´administració, hi ha un retorn superior a 100», constata l´estudi de Marc Grijalvo, investigador i consultor turístic.

El pressupost de l´esdeveniment està xifrat en 2,8 milions. L´estudi constata que cada euro invertit per l´administració pública «produeix un retorn al territori superior als 100 euros». «El MIC i la Costa Brava són un un matrimoni perfecte perquè suma i segueix oferint marge per crèixer», va subratllar Grijalvo. En aquest sentit l´analista va afegir que els participants s´enduien un impacte molt positiu de la seva estada a les comarques gironines: «els visitants valoren el torneig i la Costa Brava amb puntuacions situades entre els 8,3 i 9,3 sobre 10», va dir.

 

Entrades relacionades: