Fotografia de la II Trobada d'Amics de la Fundació a La Rosaleda

Per què fer-me Amic de la Fundació

18-10-2017

L'opinió d'Ambisist, una empresa amiga de la Fundació

A Ambisist ens dediquem, des de 1991, a la comercialització de productes i maquinària de neteja amb la voluntat d’oferir un servei personalitzat i adequat a les necessitats de cada client.

Des de fa anys col·laborem amb la Fundació Ramon Noguera, ja que entenem que la feina que s’està fent des de la Fundació és un benefici per a la nostra societat i un exemple per a tothom.

D’aquesta manera podem aportar el nostre petit granet de sorra en millorar la qualitat de vida d’altres persones. Poder ajudar-hi fa sentir-nos part de quelcom important i digne.

El Projecte Amics de la Fundació

Amics de la Fundació implica una col·laboració econòmica periòdica que suma per poder continuar treballant cada dia en projectes destinats al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. L’aportació és de la quantitat i periodicitat que tria l’Amic.

Amics de al fundació és el vincle que ens pot unir en l’esforç i el compromís per construir una societat més justa i solidària. Els petits passos que farem junts seran amb la missió de millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.
A més de la satisfacció de col·laborar amb un projecte emocionant, l’Amic obté avantatges i sorpreses al llarg de l’any, pot gaudir de beneficis fiscals a la declaració de la renda, i és el primer en assabentar-se de les notícies i rebre les nostres publicacions.

Cada mes de juliol, se celebra la Jornada d’Amics de la Fundació, on els Amics poden conèixer de primera mà la tasca que desenvolupem gràcies al seu suport.

Article publicat a la Revista Anual de la Fundació Ramon Noguera 2017. Llegir més articles: REVISTA FRN 2017

Si vols donar suport a projectes com aquest, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

amics de la fundació / /

Entrades relacionades: