M.R.

La trail L'Enxerinada amb la Fundació Ramon Noguera

03-04-2019

La Trail L'Enxerinada és una prova esportiva organitzada per l’AMPA de l’Escola Pericot de Girona, un grup de pares, apassionats pel trail runnig i la natura, que van arribar a la conclusió que una bona manera d’ajudar a l’escola era organitzar una trail de muntanya amb la finalitat d’aconseguir diners per millorar-ne els serveis.

Per això van dissenyar dos recorreguts, un de 12km i un de 21 km, amb un desnivell positiu de 400 i 700 metres respectivament, per donar a conèixer una part del Parc Natural de Les Gavarres, ple de corriols i camins, i un paisatge amb molts contrastos. A més, la cursa té un rerefons solidari,  ja que 2€ de cada inscripció s'ha destinat a la Fundació Ramon Noguera.

La primera edició d'aquesta cursa va tenir lloc el 31 de març i van participar-hi cap a 150 persones. La Fundació Ramon Noguera també va voler posar-hi el seu granet de sorra, pel què cinc usuaris dels centres ocupacionals van col·laborar donant suport en els punts d'avituallament i dos van ser els encarregats de tallar la cinta de sortida. Volem agrair l'AMPA de l'Escola Pericot per pensar en la nostra organització i també donar l'oportunitat als nostres usuaris de poder participar de manera inclusiva en l'organització de la cursa.

Entrades relacionades: