MIC bàsquet

La sisena edició del MIC Integra va ser tot un èxit de participació

02-04-2018

Cares de concentració, l'arenga de l'entrenador i el crit de tot l'equip. Sona l'himne de la Lliga de Campions i salten els equips al terreny de joc amb una pancarta on es pot llegir «gràcies pel vostre suport». Un any més, i ja en van sis, va tenir lloc en terres gironines el MIC Integra, el torneig de futbol dins del MIC per a persones amb discapacitats intel·lectuals.

Les grades de l'estadi Municipal de Vidreres es van omplir d'espectadors que van gaudir d'una diada festiva amb l'esport com a protagonista i com a motor integrador. El MIC Integra disposa del suport de l'Obra Social La Caixa i fomenta i estimula els seus participants a crear un imaginari esportiu que els serveix pel seu dia a dia i que els permet emular allò que veuen fer als seus ídols per la televisió. La competició va comptar amb la participació de 19 equips provinents de tot Catalunya i la Unió Terres de l'Ebre es va proclamar campió en futbol, que va superar en una final molt igualada el MAP Abadessenc per un resultat final de 4 gols a 2.

També, per segon any consecutiu, es va dur a terme el MIC Integra dins del MIC Basketball amb quatre equips participants. El vencedor va ser l'associació ACIDH de Barcelona, que va superar a la final la Fundació Ramon Noguera. L'ACIDH 'B', el Club Car Manlleu i l'ADEPAF Figueres van ser els altres equips participants.

 

Entrades relacionades: