Conferència anual d'EASPD a Barcelona: Tecnologia i digitalització en els serveis de suport i atenció a les persones

28-06-2018

Conferència Anual d'EASPD a Barcelona "Tecnologia i digitalització en els serveis de suport i atenció a les persones"  

EASPD és l’Associació Europea de Proveïdors de Serveis per a Persones amb discapacitat que aglutina organitzacions socials vinculades al món de la discapacitat d’arreu d’Europa. Enguany celebrarà la seva conferència anual a Barcelona, els dies 4-5 d’octubre a l'espai del CaixaFòrum. La Fundació Ramon Noguera és una de les entitats co-organitzadores de l'esdeveniment.

Objectiu i continguts de la conferència:

L’objectiu principal de la conferència és analitzar com la tecnologia i les solucions digitals afecten la provisió de serveis de suport i atenció a les persones.

Serà un espai de trobada entre proveïdors de serveis per a persones amb discapacitat i proveïdors de negocis tecnològics, amb la qual cosa els participants tindran una idea de les pràctiques prometedores disponibles i factors clau en el disseny i l'adopció de productes i serveis tecnològics centrats en la persona.

Es debatran també les principals barreres i obstacles que cal superar per a un desplegament complet de la tecnologia en la provisió de serveis de suport i atenció a les persones, així com una visió general dels marcs legals i ètics que faciliten l'ús de la tecnologia centrada en la persona.

Es tractarà sobre tecnologia d’assistència, tecnologia per a desenvolupar serveis centrats en la persona i TIC aplicades al sector social, orientades a millorar la inclusió social de les persones amb discapacitat especialment en l’àmbit de l’educació, l’ocupació, la vida independent i l’atenció integrada. Hi participaran ponents de primer nivell i s’hi mostraran experiències innovadores d’arreu d’Europa.

Debats:

§  Tecnologia, discapacitat i serveis de suport i atenció a les persones

§  L’impacte de la tecnologia en el sector d’atenció social

§  Explorant els marcs legals i ètics

§  Propers passos per a la plena inclusió digital

Workshops

§  Aplicant la tecnologia: perspectiva del proveïdor de serveis

§  Accessibilitat com a oportunitat de negoci (perspectiva econòmica de la provisió de tecnologia centrada en la persona)

§  Aspectes clau de la Tecnologia Centrada en la Persona

Consulteu el detall del programa aquí

Per participar a la conferència, podeu fer el registre  aquí

Entrades relacionades: