La Nit del Gourmet català reafirma un sector més fort i innovador

05-10-2023

La VIIIª Nit del Gourmet Català que es va celebrar ahir al Mas Marroch a Vilablareix, va servir, un any més, per donar a conèixer els productes més innovadors dels socis del Clúster, així com per a la presentació de noves marques que s’han adherit al projecte durant el darrer any, a més de premiar les iniciatives més disruptores.

Organitzat pel Clúster Catalonia Food Retail, l’acte, que va reunir uns tres-cents assistents i va comptar amb la presència dels consellers d’Empresa, Roger Torrent, i Acció Climàtica, David Mascort, va reafirmar un sector més fort i innovador. 

Així, durant la celebració, es va fer entrega dels diferents premis, en reconeixement a empreses, entitats i personalitats que han destacat en el desenvolupament i difusió de tota la tasca de l’àmbit alimentari gourmet. Els guardonats van ser: Mallart Xarcuters Artesans (Premi al creixement empresarial mitjançant la innovació), La Granja (Premi al creixement empresarial mitjançant la internacionalització), Carolina Honest (Premi al Valor Compartit) i Can Garriga (Premi a la iniciativa sostenible).

També es va entrega r el Premi Gourmet de l’any 2023, que aquesta edició es va fer de manera pòstuma a una persona que va revolucionar el món del turró i el va portar a ser un producte famós mundialment: el Sr. Àngel Velasco, pare, que va conseguir convertir l’empresa Turrons Vicens en un referent.

Entrades relacionades: