La nostra parada a la Fira d'Entitats

XVI Fira d'entitats de Voluntariat

09-04-2016

El passat dissabte 8 d’abril es va celebrar a la plaça Salvador Espriu de Girona la XVI Fira d’Entitats de Voluntariat emmarcada en la Setmana del Voluntariat i  organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social de Girona.

Diferents entitats de Girona i comarques varen participar a la fira, entre elles, la Fundació Ramon Noguera, per a donar a conèixer els seus projectes, i alhora captar voluntaris per a les seves entitats.

A la nostra parada, a banda d'informació per als voluntaris, s'hi podien comprar els productes d'artesania i de bijuteria que elaborem al servei de Teràpia Ocupacional.

La fira va ser amenitzada a càrrec de la colla gegantera “Gegants de Riudarenes”, es varen realitzar tallers gratuïts per a grans i petits, tallers de manualitats, d’artesania, i també es varen realitzar controls gratuïts de glucèmia, donacions de sang i animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti. 

Des de la Fundació Ramon Noguera volem agrair als voluntaris que ens varen acompanyar durant la Fira, i que ho fan durant tot l'any a diferents activitats i serveis de la nostra entitat.

 

 

Entrades relacionades: