Lourdes Marquès rebent el xec de 300€

Sorteig de 300€ entre els treballadors que tenen la Targeta Solidària

11-04-2016

El juny de 2015 la Fundació Ramon Noguera i CatalunyaCaixa, en la seva línia de compromís amb el teixit social català, el territori i les seves institucions, van firmar un acord de col·laboració en virtut del qual els treballadors de l'entitat social podien tenir accés a una targeta personalitzada amb avantatges en el marc del projecte “Targeta Solidària”. El conveni, a més, va preveure que CatalunyaCaixa faria entrega del 0,07% de la facturació global d’aquestes targetes a la Fundació Ramon Noguera per tal de col·laborar en l’impuls dels seus projectes socials.

Per premiar els treballadors per la seva vinculació amb aquest projecte, la Fundació Ramon Noguera ha decidit organitzar un sorteig de 300€ els mesos d'abril, maig i juny per a tots aquells treballadors que han domiciliat la nòmina a Catalunya Caixa i han sol·licitat la Targeta Solidària fins a dia d'avui. Aquest passat divendres 8 d'abril, dos representants del Comitè de Treballadors, la Maria Àngels Alejandre i l'Arcadi Casañas,  van ser els encarregats d'agafar la primera butlleta premiada d'aquest mes d'abril, que ha estat la Lourdes Marquès. Volem donar-li l'enhorabona a la guanyadora i recordar que els pròxim sorteigs es faran el 13 de maig i el 17 de juny

Fruit del conveni amb Catalunya Caixa, altres avantatges de què disposen els treballadors de la Fundació Ramon Noguera són la personalització de la “Targeta Solidària” amb la imatge de l’entitat, una gestió personalitzada a través de professionals experts, accés a comptes i dipòsits amb condicions preferents i tarifes especials en els serveis bancaris bàsics i en assegurances, entre d’altres. 

La relació entre CatalunyaCaixa i la Fundació Ramon Noguera no és nova; ja el juny de l’any passat CatalunyaCaixa va seleccionar el projecte d’innovació per a la projecció futura del Centre Especial de Treball per a destinar-hi l’ajut econòmic que l’entitat financera va assignar el 2014 a programes d’inserció laboral a Girona.

Entrades relacionades: