Les tres novetats

Roses de la Fundació Ramon Noguera per Sant Jordi

11-04-2016

Com cada any per la diada de Sant Jordi, la Fundació Ramon Noguera ven les roses artesanals que s'elaboren durant l'any als seus centres ocupacionals.

Es tracta d’unes roses amb valor afegit i que no es marceixen, ja que estan elaborades de manera artesanal amb cartró-pedra, i pintades a mà amb molta cura i dedicació.

Aquest any es podran adquirir tres models nous de roses, una de petita d’uns 14 cm amb una senyera,  i dos models de mida natural d’uns 40 cm acompanyats de diferent ornamentació, una d'elles amb una llaçada rústica i l'altra amb una senyera enllaçada de forma molt original.

Aquests tres models estan pintats amb el clàssic color vermell, però també es poden trobar roses sense ornamentar de color groc, rosa i blanc. El preu de venda de la rosa petita és de 3 euros, mentre que la gran té un cost de 6 euros.

Des de principis d’any, s’han elaborat prop de 2.500 unitats de roses, que es poden adquirir des d'avui a la nostra botiga online, o es poden venir a comprar físicament a la nostra botiga de moda i complements i als centres ocupacionals de Girona i Llagostera.

El mateix dia de Sant Jordi també muntarem una parada a la parada de la Plaça Catalunya de Girona i a la de Llagostera.

Comprar rosa senyera                  Comprar rosa rústica 

Entrades relacionades: