Amb la padrina del projecte Paula Gironès

Premiat el projecte d'Actius en Salut presentat al programa Territoris Solidaris de BBVA

27-02-2017

El projecte d'actius en salut del Grup Fundació Ramon Noguera ha estat premiat pel programa "Territoris Solidaris" de BBVA i de la Fundació Antigues Caixes Catalanes amb una aportació de 10.000 € per poder-lo desenvolupar.  El projecte pretén identificar els recursos disponibles a la comunitat gironina que permetin millorar la qualitat de vida dels usuaris.

L'entrega de premis va tenir lloc el 23 de febrer i, en representació de la nostra entitat, hi va assistir la directora del servei de Teràpia Ocupacional i de Llars-residència de la Fundació Ramon Noguera, Ester Triadó,  també directora del projecte d'actius en salut, acompanyada de la Paula Gironès, treballadora de BBVA i padrina del projecte.

"Territoris Solidaris" és una iniciativa de BBVA que ha arribat a la seva cinquena edició, on els empleats en actiu, els jubilats i els prejubilados de l'entitat bancària tenen l'oportunitat de proposar i votar els projectes d'entitats sense ànim de lucre de l'àmbit estatal que vulguin impulsar. Les entitats beneficiàries escollides pels treballadors del banc han rebut un total de 300.000 euros en ajuts.

A banda de la Fundació Ramon Noguera, cinc entitats socials més de les comarques gironines han rebut l'ajut econòmic de BBVA, amb projectes revertiran en 16.000 persones de les comarques gironines. Són l’Associació Catalunya contra el Càncer (AECC) Girona, l’associació Malalts d’Alzheimer i Família de Figueres, la Fundació Privada Mar de Palafrugell. la Fundació Privada Albert Bosch de Sant Joan les Fonts i la Fundació Elna de Girona.

Entrades relacionades: