‘Madre de Azúcar’ s’estrena al Teatro Valle-Inclán de Madrid

06-10-2022

El 23 de setembre es va estrenar al Teatro Valle-Inclán de Madrid l’obra ‘Madre de Azúcar’ i estarà a la cartellera fins el 9 d’octubre.

És un espectacle amb repartiment inclusiu, escrit i dirigit per Clàudia Cedó, i que narra la història d’una noia amb discapacitat que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat.

L'obra, que és una producció del TNC i d'Escenaris Especials, compta amb tres de actrius de la Fundació Ramon Noguera: l'Andrea Álvarez, la Mercè Méndez i la Judith Pardàs. La resta del repartiment són en Marc Buxaderas, l'Ivan Bonet, la Maria Rodríguez i la Teresa Urroz.

L'espectacle pretén ser una reflexió sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

COMPRAR ENTRADES

Sobre Escenaris Especials

Escenaris Especials és un projecte que fa teatre amb persones en risc d'exclusió social. Volem que a l'escenari s'hi vegi reflectida la diversitat que existeix a la nostra societat. Els actors i les actrius d'Escenaris Especials són persones amb una discapacitat, amb malaltia mental, amb un trastorn de l'espectre autista, adults que estan superant una drogoaddicció i nens amb deficiències neuromotores.

L'Andrea, la Judith i la Mercè ja fa uns anys que fan teatre amb Escenaris Especials, una activitat inclosa dins del Programa de Lleure i Esport de la Fundació Ramon Noguera.

Podeu veure l’agenda en el següent enllaç:

https://www.escenarisespecials.com/agenda

Entrades relacionades: