Entrega de premis

L’Obra Social La Caixa premia il·lustracions fetes a la Fundació Ramon Noguera i inspirades en la ciutat de Girona

09-05-2018

El dimarts 8 de maig va tenir lloc el lliurament de premis del concurs de dibuix  "Dibuixa Girona" organitzat per l’Obra Social "La Caixa" en el marc de col·laboració amb la Fundació Ramon Noguera durant la mostra floral gironina Temps de Flors.

Com a novetat d’enguany, l’Obra Social "La Caixa" va organitzar aquest concurs de dibuix entre els usuaris dels centres ocupacionals de la Fundació Ramon Noguera amb l’objectiu de seleccionar dues il·lustracions i estampar-les en bosses de cotó que es regalaran entre els clients de les oficines de Caixabank de Girona durant els dies que té lloc l’exposició més internacional de la ciutat.

En el concurs hi han participat més de vuitanta persones amb discapacitat intel·lectual usuàries dels dos centres ocupacionals que l’entitat social té ubicats a Girona i a Llagostera. Els dibuixos estan inspirats en llocs emblemàtics de la ciutat, com les cases de l’Onyar, la Catedral o el Pont de Pedra, i dels vuitanta se n’han seleccionat cinc finalistes, dos d’ells premiats amb l’estampació del seu dibuix a les esmentades bosses.

L’entrega de premis va anar a càrrec de Gemma Batlle, directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona; Josep Maria González, director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona, i Pepita Perich, directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, i es va portar a terme a l’oficina de CaixaBank del carrer de la Creu, en un acte on també hi van assistir les famílies dels participants.

La novetat d’aquest concurs s’afegeix al ja habitual eix de col·laboració entre les dues organitzacions per dissenyar la decoració d’un dels punts destacats de la mostra Temps de Flors, el CaixaFòrum, per al qual la Fundació Ramon Noguera elabora material de manera artesanal i d’inspiració floral, enguany en línia amb l’exposició de pintura flamenca i holandesa dels segles XVI i XVII que acull temporalment aquest espai.

Aquests són els dos dibuixos guanyadors una vegada estampats a les bosses de cotó. Les autores són Antonia Boada i Isabel Muñoz.

Agraïm a AEIOU la seva col·laboració en la digitalització de les il·lustracions.

Entrades relacionades: