Fotografia de Marc Sureda

L'alcalde de Llagostera visita els artistes premiats del centre ocupacional del municipi

03-07-2019

Com ja us vam explicar fa uns dies, Jesús Llorente,usuari del centre ocupacional de Llagostera de la Fundació Ramon Noguera, va guanyar el segon premi del Balcó de les Arts de la Fundació Setba amb l'obra "Ojos Negros".

Avui, l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, i el regidor Enric Ramionet han visitat el centre del municipi on han felicitat a tots els artistes.

Entre els participants seleccionats com a finalistes també hi havia Victòria Hidalgo, Isabel Morales i Juan Carlos Beamonte, tots ells usuaris també de la Fundació Ramon Noguera i del curs específic de l’Escola d’Art Pere Mayol de Llagostera, on van realitzar les seves obres d'art.

El premi que va guanyar en Jesús consisteix en un “workshop” a l’estudi de disseny La Casa de Carlota, material de Belles Arts gentilesa d’ART MIR per a l’artista, dues entrades al Museu del Fútbol Club Barcelona i 1800€ donats per la Fundació Setba a la Fundació Ramon Noguera a què pertany l’artista.

El Balcó de les Arts és un projecte que vol potenciar les dots artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques. Amb aquesta iniciativa la Fundació Setba vol dignificar la feina i el talent d’aquestes persones, donant-los un tracte igualitari, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració i la solidaritat.

Enguany s’han rebut 780 obres de part de 55 entitats diferents per a les dues categories.

Les obres guanyadores i dels finalistes van quedar exposades i a la venda al Reial Cercle Artístic de Barcelona. 

Entrades relacionades: