Un moment durant la fira

La Fundació Ramon Noguera participa a la XVII Fira d'Entitats del Voluntariat

23-04-2017

El passat dissabte 22 d’abril es va celebrar a la plaça de Catalunya de Girona la XVII Fira d’Entitats de Voluntariat 2016 organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social de Girona, i com a novetat d’aquest any, dins del Festival Strenes.

Amb l’objectiu de donar a conèixer a la població gironina l’activitat que desenvolupen les entitats de voluntariat de la comarca, més de 40 entitats es varen reunir per apropar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la seva tasca i a la vegada, sobre el paper que té el voluntariat dins les entitats, entre elles la Fundació Ramon Noguera.

A les 16:30h varen desfilar els “Gegants de Riudarenes” i a partir de la tarda,  varen començar els concerts programats pel Festival Strenes: Marion Harper (19.00 h), Dr. Calypso (22.00 h) i Buhos (00.00 h). Durant els concerts es va vendre el “Got del voluntariat” al preu de 1€ i els diners recollits es destinarà al “Premi Strenes”, una modalitat que atorga la recaptació a una entitat social que presenti el seu projecte a la convocatòria Premis Nit del Voluntariat 2017 del pròxim 24 de novembre.

Volem agrair als voluntaris que ens varen acompanyar durant la Fira, a tots ells, moltes gràcies!

Aquí podeu veure un vídeo resum que va fer TV Girona on apareix la Yolanda García, responsable del Programa de Voluntariat de la Fundació.

Entrades relacionades: