Decoració amb dàlies de la Fontana d'Or

La Fundació Ramon Noguera col·labora a la 62a. exposició Temps de Flors de Girona

11-05-2017

El dissabte 13 de maig és el tret de sortida a la 62a. exposició "Temps de Flors", un gran esdeveniment que engalana la ciutat de Girona i la converteix a en un mar de flors que vesteixen el patrimoni monumental i històric del Barri Vell.

La Fundació Ramon Noguera participa activament des de fa molts anys en aquesta mostra, dissenyant i elaborant artesanalment decorats de cartró-pedra amb temàtica floral des dels seus centres ocupacionals. Enguany, hem col·laborat en la decoració del Caixa Fòrum, a la Fontana d'Or (exposició núm. 35 del plànol) i de diferents oficines bancàries de "la Caixa", les dels carrers Santa Clara, Nou, Sant Agustí i Sant Fèlix. Els dissenys florals estan inspirats en la DÀLIA de diferents tonalitats rosades. I també hem preparat roses amb els colors corporatius de "la Caixa".

Aquest any també participem en la decoració dels jardins de la Casa Cúndaro (exposició núm. 50 del plànol). Un grup de treballadors de la secció de Jardineria i Serveis Forestals de la Fundació han col·laborat en l'execució d'aquest jardí floral, muntatge a càrrec de l'Associació Cultural i Esportiva Montjuïc de Girona

Podeu consultar el plànol amb els expositors de Temps de Flors aquí.

Roses de "la Caixa":

Plafó que posarem a l'exposició de la Casa Cúndaro:

Entrades relacionades: