Pepita Perich en un moment dels diàlegs amb les entitats socials convidades

Fundació Ramon Noguera, entitat convidada a l'acte de Balanç de l'activitat social de CaixaBank

11-03-2016

El director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, van presentar ahir el balanç de l'activitat de l'Obra Social La Caixa a la província de Girona, i la Fundació Ramon Noguera va ser una de les entitats convidades per poder exposar el seu projecte.

En un acte al castell de Sant Gregori, presentat per la perodista Rosó Feliu, i en el marc d'un sopar amb clients i entitats socials col·laboradores, la directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, va intervenir en els "Diàlegs amb les entitats socials de les comarques gironines", on també van exposar els seus projectes el secretari del Patronat de la Fundació Albert Bosch, el Sr. Joan Boix,  i el president del Comitè Exectiu de la Fundació Autisme Mas Casadevall, el Sr. Lluís Desoi.

Amb aquest acte, CaixaBank volia donar part del compromís de l'Obra Social "la Caixa" amb el territori, amb dades tant rellevants com la inversió de 16,5 milions d'euros dels quals van beneficiar-se 265.000 gironins durant el 2015.

 

Entrades relacionades: