CaixaBank organitza una trobada amb jugadors del Bàsquet Girona i usuaris de la Fundació Ramon Noguera a Fontajau

26-02-2024

CaixaBank ha impulsat una trobada entre jugadors professionals del Bàsquet Girona i 20 nois i noies usuaris de la Fundació Ramon Noguera de Girona.

En la jornada, que ha tingut lloc al pavelló de Fontajau, els jugadors del primer equip Jaume Sorolla i Mindaugas Susinkas, han estat els encarregats de compartir les seves experiències i el seu dia a dia com a professionals de l’esport amb els nois i noies. Aquests últims, han tingut l’oportunitat de fer preguntes i mostrar les seves inquietuts als jugadors del club, i  després del col.loqui han pogut fer-se fotografies i endur-se les seves semarretes signades pels seus ídols.

Seguidament, s’han dut a terme diferents activitats esportives relacionades amb el bàsquet on els jugadors del Bàsquet Girona i els usuaris de la Fundació Ramon Noguera han gaudit compartint la pista de Fontajau jugant un partit.

Aquesta iniciativa neix de l’estreta col·laboració que té CaixaBank com a patrocinador oficial de les activitats socials del club, i que es materialitza amb diverses activitats i accions socials adreçades al territori al llarg de la temporada esportiva.

Una de les entitats beneficiades d’aquest acord és la Fundació Ramon Noguera, creada fa més de 50 anys amb l’objectiu de garantir els drets de les persones amb discapacitat intel.lectual, millorant la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, així com també la dels infants que presenten dificultats en el seu desenvoluipament, per promoure una societat més solidària i inclusiva.

Segons Pepita Perich, directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, “aquesta acció ajuda a visibilitzar, sensibilitzar i normalitzar la presència i participació activa de persones amb discapacitat intel·lectual a qualsevol activitat”.

Al llarg de la temporada esportiva, CaixaBank patrocina altres accions socials del club Bàsquet Girona com és el cas del Mindset Program, programa de parla anglesa i hàbits saludables i sostenibles que s’ofereix a alumnes de les escoles de les comarques gironines de la mà dels jugadors del primer equip, o el programa de col·laboració amb la Fundació Girona Est, que engloba actuacions amb barris en risc d’exclusió mitjançant la interactuació dels seus infants i joves amb els jugadors del primer equip del bàsquet en activitats esportives, educatives i culturals.

Un cop més, CaixaBank continua mostrant així el seu suport i compromís amb l’esport, la diversitat, i amb les entitats que fan possible la inclusió de persones amb discapacitats arreu de les comarques gironines. L’aliança entre CaixaBank i el Bàsquet Girona, reforça el compromís amb la responsabilitat social i la promoció de valors positius a través de l’esport, consolidant així el suport mutu per dur a terme iniciatives que beneficiïn el territori.

 

 

Entrades relacionades: