Finalistes al certamen El Balcó de les Arts 2019

25-04-2019

El Balcó de les Arts és un certamen de pintura organitzat per la Fundació Setba i destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.  Ja és el segon any que ens hi presentem. Enguany hem participat en el certamen amb les obres Josep Vilà, Miquel Puig, Ruth Chacón,  Mohamed Azzahari, Carme Fuyà, Juan Carlos Beamonte, Victoria Hidalgo, Jesús Llorente i Isabel Morales, i els quatre últims han estat finalistes. 

Els guanyadors reben una compensació econòmica i un premi que consisteix en un taller de pintura integrador. A més a més, les 12 obres finalistes formen part d’un calendari solidari que es ven i els beneficis es destinen a les entitats dels participants. El 17 de juny de 2019 es donaran a conèixer els guanyadors en un acte públic al CaixaForum de Barcelona, i la segona quinzena de juny les obres s’exposaran al Reial Cercle Artístic.

Es tracta d'un projecte que vol potenciar les dots artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques. Amb aquesta iniciativa la Fundació Setba vol dignificar la feina i el talent d’aquestes persones, donant-los un tracte igualitari, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració i la solidaritat.

Felicitats a tots els participants perquè la veritat és que han presentat autèntiques obres d'art i de ben segur que el jurat ho ha tingut molt difícil per escollir els finalistes.

                    

 

Entrades relacionades: