El Shopp Out dona el tret de sortida a les compres de Nadal

15-11-2018

El Shopp Out, la iniciativa social de la Fundació Ramon Noguera, ha donat avui el tret de sortida a les compres de Nadal amb una notable afluència de visitants. Fins diumenge, el recinte de la Fundació, situat al polígon de Mas Xirgu de Girona, reunirà un total de 44 marques de roba, calçat, complements, joguines i parament per a la llar que oferiran descomptes de fins al 70%.

A diferència d’altres anys que el Shopp Out s’ha celebrat durant el mes d’octubre, aquest any els organitzadors han decidit endarrerir dates i traslladar-lo al novembre per aprofitar la proximitat amb les festes nadalenques i fomentar així les compres solidàries dels visitants. Com és habitual, un 5% de les vendes es destinaran a projectes socials de l’entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de cinquanta anys per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Girona i a la comarca del Gironès.

Durant la inauguració d’aquesta dotzena edició, que s’ha celebrat aquest migdia, la directora de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, ha qualificat el Shopp Out “d’autèntic aparador d’idees de cara al Nadal” i ha convidat als assistents a aprofitar-lo per fer seves compres, que a més a més tindran un component solidari. Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç, Domènec Espadalé, ha destacat la “doble vessant” comercial però sobretot social del projecte de la Fundació Ramon Noguera, una de les entitats socials més antigues de la ciutat.

A la inauguració hi ha assistit també la directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Marta Casacuberta, que ha elogiat el treball que desenvolupa la Fundació a qui considera “un aliat” per fer arribar oportunitats de treball a persones amb discapacitat intel·lectual. Finalment, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, ha conclòs l’acte dient que el Shopp Out és un esdeveniment en el qual hi “guanya tothom”: el teixit empresarial, la societat, les persones més vulnerables i la ciutat.

El Shopp Out és un esdeveniment plenament consolidat a la ciutat en el qual els assistents a banda de moda poden gaudir també de gastronomia i oci. Al llarg del recorregut hi ha diverses foodtrucks amb propostes molt variades, incloses opcions sense gluten. No hi faltarà tampoc la música en viu, amb concerts diaris, i les activitats infantils com ara espectacles de màgia, contes o tallers de maquillatge. 

El Shopp Out estarà obert cada dia de 10h a 21 h excepte diumenge, que tancarà a les 20h.

Entrades relacionades: