Calendari 2020 de la Fundació Ramon Noguera

11-12-2019

Aquest any, per primera vegada, la Fundació Ramon Noguera ha editat un calendari que es destinarà a treballadors i usuaris de l'entitat. És un calendari molt especial que ha estat dissenyat a partir de la selecció de fotografies fetes pels treballadors, mitjançant un concurs organitzat pel Comitè de Clima.

El Comitè de Clima és fruit d'un programa impulsat des del departament de Recursos Humans del Grup Fundació Ramon Noguera, que es crea el 2019 amb l'objectiu de fomentar la cohesió entre els treballadors i millorar el clima organitzacional per mitjà d'accions i espais de coneixement. Aquest comitè el formen un grup de persones de diferents serveis de l'entitat que, voluntàriament, participen en reunions durant tot l'any amb l'objectiu de crear activitats lúdiques entre els treballadors de l'entitat per afavorir un millor clima laboral, generar espais per compartir entre companys de feina, i potenciar la participació, la creativitat i el treball en equip.

El concurs de fotografies per al calendari és una de les propostes que ha sorgit enguany del Comitè de Clima que, alhora, ha fet de jurat. S'han triat 12 imatges, una per a cada mes de l'any, que representen l'essència del dia a dia dels treballadors de cadascun dels serveis de l'entitat, des del punt de vista de l'autor o autors de la fotografia. D'aquestes 12 fotos seleccionades, se n'ha de triat una de guanyadora, que ocupa la portada del calendari i, a més, obté una dotació econòmica de 1.000€ per al pressupost del servei de què formen part els autors.

Des de la Fundació Ramon Noguera estem molt contents i orgullosos del resultat, i volem agrair a tothom haver-ho fet possible.

Les fotografies seleccionades per al calendari 2020 són les següents:

RESIDÈNCIES

LLARS RESIDENCIALS

ATENCIÓ PRECOÇ

ATENCIÓ DIÜRNA

RENTAT DE VEHICLES

NETEGES INDUSTRIALS

SERVEIS TRANSVERSALS

ALIMENTACIÓ

SERVEIS D'HOSTALERIA

BUGADERIA

JARDINERIA I SERVEIS FORESTALS

MUNTATGE INDUSTRIAL

I la fotografia guanyadora que ocupa la portada del calendari és:

"NO ÉS EL DESTÍ, SINÓ EL TRAJECTE"

Entrades relacionades: