El Comitè de Clima entrega el premi a la foto guanyadora del Calendari 2020

11-02-2020

El 12 de febrer, el Comitè de Clima de la Fundació Ramon Noguera, juntament amb la gerent Pepita Perich, ha fet entrega del premi al centre guanyador del concurs de fotografia del Calendari 2020.

El premi, una dotació econòmica de 1.000€, ha estat recollit per Ester Triadó, directora del servei de Teràpia Ocupacional. La foto guanyadora que van presentar a concurs els treballadors d'aquest servei es va titular "No és el destí, sinó el trajecte" i representava l'essència de la tasca que es fa als centres ocupacionals.

La directora Ester Triadó ens ha comunicat que el premi es destinarà a mobiliari per adequar el jardí del centre ocupacional Montilivi. Des de l'entitat volem reiterar la nostra enhorabona als guanyadors, que podran gaudir al màxim d'aquest espai exterior.

El Comitè de Clima és fruit d'un programa impulsat des del departament de Recursos Humans del Grup Fundació Ramon Noguera, que es va crear el 2019 amb l'objectiu de fomentar la cohesió entre els treballadors i millorar el clima organitzacional per mitjà d'accions i espais de coneixement. El formen un grup de persones de diferents serveis de l'entitat que, voluntàriament, participen en reunions durant tot l'any amb l'objectiu de crear activitats lúdiques entre els treballadors de l'entitat per afavorir un millor clima laboral, generar espais per compartir entre companys de feina, i potenciar la participació, la creativitat i el treball en equip.

Un de les propostes sorgides del Comitè de Clima durant el 2019 va ser l'edició d'aquest calendari, que s'havia de dissenyar amb fotografies fetes pels treballadors i seleccionades mitjançant un concurs. Es van triar 12 imatges, una per a cada mes de l'any, que representaven l'essència del dia a dia dels treballadors de cadascun dels serveis de l'entitat. D'aquestes 12 fotos seleccionades, se'n va de triar una de guanyadora, que va ocupar la portada del calendari i, a més, va obtenir la dotació econòmica de 1.000€ que s'ha formalitzat avui.

Aquest mes de gener, el Comitè de Clima s'ha renovat. L'equip de treballadors que el forma són: Bea Pueo, Sandra Mustera, Ester Camps, Lola Olaso, Susanna Ayllón, Yoli Angelats, Susagna Llinàs, Eduardo Alfaro i Marta Ramírez. Actualment estan treballant en noves propostes i activitats per desenvolupar durant aquest 2020, i ben aviat les explicaran.

Entrades relacionades: