una imatge de la cloenda

Marxa i Cloenda de la temporada 2015/2016 D l'ACELL

06-05-2016

El passat dia 5 de maig es va realitzar la tradicional Marxa i Cloenda de les activitats dels centres de Girona de la temporada 2015-2016 de la Federació ACELL. Aquesta activitat, desenvolupada a la Cooperativa La Fageda (Santa Pau), va comptar amb la participació de més de 250 esportistes i nou clubs, entre ells el de la Fundació Ramon Noguera, representat pels usuaris de les residències de Sarrià i Fontajau i els dels centres ocupacionals de Montilivi i Llagostera.

L’accés a través de “la Fageda”, amb uns arbres que despertaven a la primavera, era majestuós. Calia anar a poc a poc per un camí estret i asfaltat però això ajudava a contemplar el bosc que es va atravessar. Les instal·lacions fantàstiques, naturals i funcionals, van donar a la Marxa una nova dimensió, amb uns paisatges impressionants.

La programació per aquest dia, va ser la següent:

- Sortida de la marxa llarga (6 km) a les 11:15h.

- Sortida de la marxa curta (3 km) a les 11:30h. Aquesta és la que vam fer nosaltres.

Durant tot el matí es van fer  visites guiades a la cooperativa per a tots els esportistes participants. A les 12:30h, es va realitzar una activitat de Zumba que estava dirigida a tots els esportistes que hi volguessin participar. Finalment, a la 13:30h es va fer l’entrega d’obsequis i els parlaments, a càrrec de la directora assistencial de la Fageda, la Sra. Carme Jordà.

I vam acabar la jornada fent un pícnic per dinar.

Entrades relacionades: