un moment de la coreografia d'aeròbic

Festes de Nadal dels centres ocupacionals

21-12-2016

Com cada any, el desembre té lloc la festa de Nadal dels usuaris dels centres ocupacionals, tant del centre de Montilivi com el de Llagostera, on s'ho passen pipa.

FESTA DE MONTILIVI:

Al matí va tenir lloc la jornada de Portes Obertes dirigida a famílies d'usuaris del centre. Els vam rebre amb una sessió informativa a càrrec de la directora del servei de Teràpia Ocupacional, Ester Triadó. Seguidament, els familiars van poder participar de diferents tallers que vam preparar per a ells, sobre activitats que ja porten a terme diàriament els usuaris: aeròbic, relaxació, artesania i joieria. La jornada va acabar amb un pica-pica per tothom.

La tarda va ser per als usuaris i els professionals del centre. Es va fer una representació de la coreografia que havien estat assajant a les classes d'aeròbic. Seguidament es va cagar el tió, es va fer un ball i finalment es va donar pas al berenar. El material decoratiu va ser portat a terme pels estudiants d'Integració Social de l'Institut Montilivi conjuntament amb els nostres usuaris.

FESTA DE LLAGOSTERA:

A més dels usuaris, hi havia de convidats els professionals que treballen al centre, les famílies, les voluntàries i la regidors d'Acció Social Montse Vilà. Es va fer un visionat de vídeos de diferents activitats que es desenvolupen al centre, i es va felicitar el Nadal amb un Manequin Challenge inclòs. La festa va acabar amb un berenar.

Entrades relacionades: