Foto del passeig prèvia a la remodelació

Estem treballant en la remodelació del Passeig del Riu de Sarrià

22-02-2018

La línia de Jardineria i Serveis Forestals de la Fundació Ramon Noguera està treballant en la remodelació del Passeig del Riu de Sarrià. Les obres es van iniciar el mes de gener passat i la zona d'actuació ha estat de 4.229 m², dels 6.127 que fa tot el sector del passeig.

Segons l'ajuntament del municipi, amb aquesta actuació es pretén potenciar aquesta zona com un espai de convivència i activitats tant esportives com d'ús d'oci per a famílies i infants, fent-lo més amable i dotant-lo de zones diferenciades per a diferents activitats. El nou espai del passeig comptarà amb un carril de bicicletes amb aparcaments, una zona de pícnic equipat amb mobiliari urbà de taules i una font, i un altre d'activitats infantils on s'aprofitaran els jocs ja existents, tot plegat separat per uns monticles d'una alçada d'un metre i un desnivell que permeti un correcte manteniment, coberts d'herba que no requerirà rec. D'altra banda tant al principi del passeig, com en el seu final, s'hi plantaran zones d'arbustos i plantes de flor, que comptaran amb un sistema de rec automàtic.

L'obra ha rebut un ajut econòmic del Consorci del Ter destinat a millorar l'accessibilitat als espais fluvials per a persones amb mobilitat reduïda, i així apropar a tota la ciutadania el medi natural del riu Ter.  En aquest sentit, també es preveu fer una rampa i pavimentar amb sauló compactat, i la zona de pícnic i la font estaran adaptades. 

Foto del passeig prèvia a la remodelació (web del Consorci del Ter)

Entrades relacionades: