Pepita Perich, nominada als Premis Molla d'Or

16-11-2017

Pepita Perich, directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, ha estat nominada als Premis Molla d'Or, juntament amb altres personalitats com Marc Boix, Àngel Juárez, Silvia Pérez Cruz, Leti Rodríguez, Marcela Topor, Carme Vinyoles i Xevi Xirgo. Aquest guardó, organitzat per Girona Innovació, és un homenatge a la trajectòria personal.

Estem molt contents de poder anunciar-vos aquesta candidatura per tot el que representa la trajectòria de Pepita Perich en relació a la Fundació Ramon Noguera i a les persones a qui representem com a entitat. Per això, us convidem a participar en les votacions!

Des d'avui mateix ja podeu emetre el vostre vot, i podeu fer-ho fins a 3 vegades, mitjançant el següent enllaç:

VOTAR CANDIDAT

El guardó dels Premis Molla d'Or és una peça única especialment realitzada per a aquesta cinquena edició de l'esdeveniment. Enguany, ha estat dissenyat per Joan Busquets Cantal, artista que viu i treballa a les muntanyes de Les Guilleries i allà
observa, mira, busca, descobreix, troba i recull el que la mare naturalesa hi ha deixat.

El Jurat dels Premis Molla d'Enguany està format per Ma. Mercè Röca, Anna Vicens, Montse Argelaguet, Xavier Thió, Paco Padilla, Joan Matamala i Ma. Rosa Agustí. 

Entrades relacionades: