una treballadora dels itineraris d'inserció

El projecte d'Itineraris d’inserció en el sector d’hostaleria i el turisme millora l’ocupabilitat de 34 persones

03-03-2017

El projecte “Itineraris d’inserció en el sector d’hostaleria i el turisme” ha millorat l’ocupabilitat de 34 persones en risc d’exclusió social i especials dificultats (trastorn mental sever i discapacitat intel·lectual). El nou servei està finançat per l’Obra Social “la Caixa” i executat pel Grup Èxit (aliança empresarial entre la Fundació Ramon Noguera, Ecosol, empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona i Fundació Drissa). Els resultats confirmen l’encert d’aquesta nova iniciativa encaminada a oferir noves oportunitats en aquest sector.

El projecte ha posat a l’abast d’aquestes persones un itinerari que es divideix en tres fases complementàries; la primera és la creació d’una nova línia d’activitat de treball protegit de missatgeria sostenible; la segona és la formació en grups mixtes amb la participació de persones procedents de les 3 entitats i on ja s’hi han realitzat 2 cursos d’auxiliar de congressos i d’operacions bàsiques d’hosteleria; i la tercera fase consta d’un itinerari personalitzat cap a la inserció laboral de 34 persones.

Resultats del projecte

En els últims sis mesos, 10 persones han aconseguit contracte laboral, 5 en empresa ordinària i 5 persones, en treball protegit en la nova línia d’activitat d’hosteleria

Activitats d’hostaleria del Grup Èxit

Amb el cafè-restaurant La Rosaleda Jardí Degustació i la cafeteria El Coro proporcionem oportunitats formatives i laborals per aquelles persones a qui la vida no els ha donat una primera, o els posa molt difícil accedir a una segona o tercera oportunitat. El nostre repte diari és oferir la millor professionaliatat amb la màxima qualitat de servei per tal de facilitar l’accés al món laboral de persones que volen tenir l’oportunitat de treballar i alhora donar resposta a les necessitats dels nostres clients. El nostre esperit es basa en la cultura de l’esforç, el treball en equip, les habilitats personals i les aptituds específiques de l’ofici Aquesta és la millor manera d’aprendre, entendre i viure l’hostaleria. El nostre objectiu és que la nostra feina mereixi la teva confiança.

Entrades relacionades: