Aula d'Atenció especialitzada

El primer any d’un projecte il·lusionant: l’Aula d’Atenció Especialitzada

12-09-2018

Article de la Revista FRN nº5 del 2018

MARIA JOSÉ NAVAJAS i GLÒRIA JIMÉNEZ Tècniques d’Educació Infantil a l’Escola Bressol El Carrilet

Tot va començar amb la proposta de feina i va seguir amb una petita explicació del projecte. No podem negar que a l’inici van sorgir inquietuds i dubtes, però també va aparèixer molta il·lusió i moltes ganes d’aprendre coses noves.
Ens vam endinsar en el projecte, prenent-lo com a un repte personal i professional. Poc a poc, vam anar coneixent les famílies i els infants de l’aula, i es van anar esvaint els neguits amb el dia a dia.

Hem anat aprenent al llarg de tot el curs; podríem dir que cada dia ha estat diferent i així l’hem viscut nosaltres. Deixant-nos portar pel que hem sentit en cada instant, gaudint de les experiències viscudes amb els “nostres” infants, intentant oferir a cadascun d’ells tot el que ha necessitat per sentir-se segur i còmode a l’escola.

Així hem anat teixint entre tots aquest primer curs d’aquest nou projecte, amb ganes, il·lusió, motivació, constància, col·laboració, treball en equip, empatia, aprenentatge... No ha estat un camí fàcil, ens hem trobat amb situacions i/o fets desconeguts que hem afrontat amb professionalitat i amb l’ajuda dels especialistes que ens han donat suport en tot moment.

Ha estat una experiència de la qual en podem fer un balanç positiu, ens ha aportat vivències noves carregades d’emocions, que no sempre són fàcils de gestionar, i que ens han ajudat a conèixer-nos una mica millor a nosaltres mateixes. Ens ha permès créixer com a professionals, però també sens dubte ens ha ofert la possibilitat de créixer com a persones.

Tot això ha estat gràcies a la implicació, col·laboració i suport per part de tot l’equip educatiu i direcció del Carrilet, així com també el suport i l’assessorament de les professionals del CDIAP que, juntament amb nosaltres, han estat part del projecte. Així doncs, els volem agrair i donar les gràcies per la confiança dipositada en nosaltres i per acollir-nos dins l’equip fent-nos sentir part de l’escola, segur que sense totes elles no hagués estat possible.

......................................................

Article publicat a la Revista Anual de la Fundació Ramon Noguera 2018. Llegir més articles: REVISTA FRN

Si vols donar suport a projectes com aquest, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

Entrades relacionades: