Un moment de la roda de premsa

Presentació en roda de premsa del ShoppOut

27-04-2016

ShoppOut obrirà les seves portes del 4 al 8 de maig amb més d’una trentena de pop-up stores i el programa de concerts en directe ShoppOut & Music

Òscar Camps (Català de l’Any), Martí Gironell i Salvador Maneu, donen suport a la iniciativa de la Fundació Ramon Noguera

Una trentena de primeres marques del món de la moda, del calçat, de la llar i dels complements, seran presents a la setena edició de ShoppOut que organitza la Fundació Ramon Noguera, i que té per objectiu difondre i donar suport a la feina que porta a terme l’entitat. La iniciativa, pionera a tot l’Estat, se celebrarà del 4 al 8 de maig a la seu de la Fundació, al número 22 del carrer Indústria del polígon Mas Xirgu de Girona. Totes les marques oferiran descomptes de fins al 70%, amb el valor afegit que el 5% dels beneficis de les vendes es destinaran a impulsar projectes socials de la Fundació Ramon Noguera.

Aquesta setena edició presenta una oferta lúdica variada, amb l’objectiu que el públic visitant pugui passar tot el dia al ShoppOut. En aquest sentit hi haurà oferta gastronòmica variada en Food Trucks; s’oferirà el cicle de concerts en directe ShoppOut & Music: Roger Argemí (dimecres a 2/4 de 9 del vespre), Pokers (divendres a 2/4 de 9 del vespre) i Ovella Xao (dissabte a 2/4 de 9 del vespre); per primera vegada es retransmetrà un programa de ràdio en directe: el Fricandó Matiner i tot l'equip d'en Vador Lladó estaran aquí fent el seu show. Danonino organitzarà tallers infantils i es podran degustar iogurts ecològics a la food truck Las Dos Vacas; es podrà provar un nou model de Toyota cortesia del concessionari Japan21. També hi haurà concursos a Facebook i a Instagram, amb xecs regal i vols captius amb globus aerostàtic i, com cada edició, comptarem amb l’espai Moritz.

S’hi podran trobar marques que ja han estat presents en anteriors edicions del ShoppOut, com Lacoste, Castañer, Textura, Macson, Sita Murt, Javier Simorra, Código Básico o Eurekakids, i marques noves com Oh My Collection, Dutch & Delight, Gerome (pells)  i Fyord. En moda d’home i dona hi haurà firmes de renom com Pepe Jeans, Emporio Armani, US POLO o LTB Jeans entre d’altres, mentre que en moda infantil hi seran Canada House i Mon Marcel. Adidas, Geox i Vans són algunes de les firmes de calçat que estaran presents en aquesta edició, i també Bissú i Sunglass Hut en l’apartat de complements. I també hi haurà la marca pròpia de complements artesanals dissenyats i elaborats a l’entitat. Totes elles oferiran els seus articles en un espai de més de 4.000 m2 d’exposició, que estarà obert de dimecres a dissabte, de les 10 del matí a les 9 de la nit, i el diumenge, de 10 del matí a 3 de la tarda.

Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera, ha destacat a la roda de premsa que s’ha celebrat avui, que el ShoppOut “és un esdeveniment que permet a la Fundació Ramon Noguera fer realitat la seva principal missió: fer protagonistes les persones de la Fundació”. També ha agraït la implicació dels gironins en aquest projecte social i ha explicat que en aquesta edició els visitants tindran l’oportunitat de quedar-se a passar el dia al Shopp Out: “volem que se sentin a gust amb nosaltres i per això hem preparat activitats a l’entorn del mercat, que completen el concepte de Happy Shopping”. 

El director general de Textura, Xavier Alomar, ha expressat el seu orgull de participar com a marca en el ShoppOut des de la primera edició i ha destacat l‘espectacular creixement d’aquest esdeveniment any rere any. En referència al concepte Happy Shopping, ha dit que “aquí la gent ha de sentir-se feliç, perquè comprant col·labora amb la Fundació i alhora pot gaudir de les propostes d’oci que ofereix”. Alomar també ha posat en valor la vinculació entre el teixit empresarial i el tercer sector, en referència a les marques que hi són presents.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha lloat la feina que fa la Fundació i ha dit que “el seu projecte té el doble de valor pel fet que les discapacitats intel·lectuals són de les més incompreses”. Madrenas també ha dit que “són entitats com la Ramon Noguera, juntament amb la ciutadania, les que han fet possible que Girona rebi el Premi Europeu 2016”.

Òscar Camps, director de l’ONG ProactivaOpenArms i Català de l’any 2015, ha explicat que l’organització que dirigeix i la Fundació Ramon Noguera “compartim valors, ja que dediquem els nostres principals esforços a l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat”.  

El periodista i escriptor Martí Gironell ha sentenciat que “Fundació Ramon Noguera és la marca per excel·lència de la responsabilitat social” i ha afegit que són referents i pioners. Gironell també ha agraït la feina a la Fundació Ramon Noguera de la qual n’és col·laborador.

Salvador Maneu, per la seva part, ha afirmat que el ShoppOut és el resultat de la suma d’esforços entre entitats socials, institucions i teixit empresarial, i ha assenyalat aquesta vinculació com a fórmula d’èxit per afavorir projectes socials com el de la Fundació Ramon Noguera.

Creixement constant

L’èxit i el ressò d’aquesta iniciativa pionera de la Fundació Ramon Noguera ha anat en augment des de la primera edició del ShoppOut, que va tenir lloc el 2013 i que va comptar amb tres marques en un espai de només 300 m2. En la segona edició l’espai es va doblar i hi van participar set marques, mentre que el maig del 2014 es va passar a 20 firmes comercials amb més de 4.000 m2 d’exposició. El nombre de marques va créixer a l’octubre del mateix any fins a la trentena que hi ha actualment.

Entrades relacionades: