Foto de Martí Artalejo d'un partit de bàsquet

Setmana del Voluntariat dels empleats de CaixaBank

17-02-2017

Els empleats de CaixaBank fan de voluntaris a la Fundació Ramon Noguera durant la Setmana del Voluntariat que organitza l'entitat bancària per fomentar la responsabilitat social.  

Uns 10.000 treballadors de CaixaBank, la Fundació Bancària ”la Caixa” i CriteriaCaixa van participar a la Setmana Social de voluntariat corporatiu impulsada per l’entitat bancària. Hi ha més de 5.000 activitats de voluntariat que es van programar per 1.500 entitats socials arreu de l’estat espanyol.  

A les comarques de Girona, més de 200 empleats es van inscriure per participar en algunes de les 155 activitats programades en més d’una trentena d’entitats socials del territori, entre elles la Fundació Ramon Noguera, on els empleats van poder gaudir de diverses tardes esportives assistint i partipant dels entrenaments de bàsquet i futbol, on també van portar a terme diferents partits, i a les classes de zumba.

CaixaBank i la Fundació Bancària ”la Caixa” han impulsat arreu de l’Estat 13.000 projectes locals a través de la partida d'Obra Social que es canalitza a través de les oficines del banc. L’any 2016, la dotació va ascendir a 44,3 milions d'euros. 

Entrades relacionades: