Rentat de camions: 10 anys de servei professional

17-03-2021

Amb la finalitat de complir amb l’objectiu de donar ocupació, al Centre Especial de Treball de la Fundació Ramon Noguera creem llocs de trebal, emprenent negocis i obrint un ampli ventall d’oportunitats laborals perquè les persones puguin créixer professionalment.

Un dels nostres establiments menys coneguts és el Rentat de Vehicles Industrials que està ubicat al Pol. Industrial Montfullà (Bescanó), ja que els clients que ens visiten són molt específics.

En ell, hi tenim un túnel de rentat de grans dimensions especial per a camions, tràilers, autobusos, autocaravanes i tot tipus de vehicles de gran volum. Després de fer passar els vehicles pel túnel, les persones que hi treballen s’ocupen de netejar a fons aquests vehicles de forma manual, i netejar i desinfectar la caixa del si és precís. També s’apliquen tractaments amb ozó per a la cabina si el client ho demana.

Aquest establiment compleix ja 10 anys des de la seva inauguració el 2011, i el seu èxit rau en la professionalitat dels treballadors que dia a dia s’esforcen perquè els nostres clients marxin totalment satisfets amb el servei.

Si teniu un vehicle d'aquestes característiques, podeu trobar més informació de l'establiment i els serveis aquí.

/ /

Entrades relacionades: