Regals amb valor social fets a la Fundació Ramon Noguera

23-11-2020

Propostes de regals amb valor afegit

Us presentem una selecció de propostes de regals amb valor social per aquestes festes de Nadal: regals d'amic invisible, de tió, de Nadal o de Reis... Tots són productes de la Fundació Ramon Noguera.
1. REGALS GOURMET ALIMENTS ONYAR

Lots amb productes "Aliments Onyar": ecològics, socials i de proximitat. Aliments de qualitat elaborats a la Fundació Ramon Noguera.

Lot Aliments Onyar "Nadal"

Inclou: paté de xiitake, paté d'oliva d'Aragó, tomàquet confitat, oliva arbequina, oliva d'Aragó, xiitake a la vinagreta, figa assecada, ametlla salada i pansa sultana. S'entrega en caixeta de cartró.

PVP: 24,50€

On comprar? C/Indústria 22, Girona o encarrega'l al telf. 972 249 403

Lot Aliments Onyar "Amic invisible"

Pack mini ideal com a detall. Inclou paté de xiitake i oliva Hojiblanca.

S'entrega en bosseta de tela (com a la foto)

PVP: 4,90€

On comprar? C/Indústria 22, Girona o encarrega'l al telf. 972 249 403

Fem lots personalitzats, i també hi ha l'opció de posar-hi producte fresc (pizzes o pasta). El PVP variarà segons els productes inclosos al lot a mida.

2. REGALA LECTURA

Llibres per a la transformació social del projecte REBOOKS, que té el seu eix en la recollida, classificació i venda de llibres de segona mà, donant així oportunitats laborals a persones en situació de vulnerabilitat.

Pack 2 llibres

Tria dos llibres de segona mà i regala lectura aquest Nadal!
PVP: 4€
On comprar?  al Taller Degustació lafundació, al C/Indústria 22, Girona

3. NOVA COL·LECCIÓ DE JOIES I COMPLEMENTS

Peces dissenyades i elaborades a la Fundació Ramon Noguera, enguany inspirades en meravelles del món. En un any tan estrany, teníem ganes de fer visibles les coses boniques que hi ha al món, de potenciar els colors i la vida. 

Disseny propi i elaboració artesanal

Les cinc col·leccions (Alhambra, Taj Mahal, Sant Basili, Machu Picchu i Temple de l'Aigua) estan formades per penjolls, collarets, anells, arracades i braçalets

PVP Collaret i penjoll: 12€

PVP Arracada, anell il braçalets: 8€


Disseny de Mariona Quera (Pere Quera Joiers)

Col·laboració de la joiera Marionan Quera amb peces en plata de llei i pedres semiprecioses (topazi blau London, topazi blau cel o ametista) inspirades en el Palau de Versalles.

PVP Collaret: 48€

PVP Arracada: 45€

 

Les creacions es poden comprar als següents punts de venda: · C/Indústria, 22 Girona· Av. Montilivi, 123 Girona· C/Lleó I, Llagostera

Catàleg de Joies i Complements 2020-21

 

 

Entrades relacionades: