Onyar Showroom

Onyar Showroom: Espai de divulgació del projecte Aliments Onyar

02-08-2020

 Ja és obert al públic l'Onyar Showroom, un nou projecte ubicat a l'establiment on fins el mes de març hi havia la nostra botiga de moda, al carrer Indústria, 22 del polígon Mas Xirgu de Girona, ara reconvertida a un espai de difusió i venda d'Aliments Onyar.

L’Onyar Showroom s’ha ideat amb l’objectiu de divulgar i donar a conèixer el projecte de producció d’aliments ecològics Onyar, tant a nivell de difondre el projecte social com el producte alimentari, amb tot el què això implica en relació a la producció sostenible i l’alimentació saludable.

Com ja sabeu, enmarcat en la finalitat d'ocupar persones amb discapacitat, la Fundació Ramon Noguera gestiona línies d'activitat empresarial, entre elles l'obrador de producció ecològica ubicat a Girona en el qual s'elaboren tots els productes del catàleg Onyar: pasta, pizza, conserves, elaborats, fruits secs, etc. 

L'Onyar Showroom, a més de ser un espai de difusió, també és un aparador on s'hi poden conèixer i comprar tots els productes del catàleg Onyar. El nostre propòsit és que, a mig termini, esdevingui un espai dinàmic on s’hi faran activitats diverses per a diferents públics: visites a l’obrador d’alimentació, tallers, xerrades divulgatives i degustacions de producte.

L’establiment consta d’espais diferenciats per tal que hi puguin conviure l’Onyar Showroom, la Bugaderia, amb el servei a ple rendiment, i la venda de complements i bijuteria artesanals elaborats als centres ocupacionals de la Fundació Ramon Noguera. L’horari d'obertura de l’establiment és de dilluns a dissabte de 8h a 20h. Properament es podrà trobar més informació sobre el projecte a www.alimentsonyar.org.

Entrades relacionades: