Nova edició del Ple municipal de Llagostera amb la Fundació Ramon Noguera

27-03-2023

El divendres 24 de març, les persones usuàries del centre ocupacional de la Fundació Ramon Noguera de Llagostera van participar en Ple municipal presidit per l'alcalde de Llagostera, el Sr. Antoni Navarro Robledo i la Regidora de Drets socials, la Sra. Anna Viñas Roca.

Des de la pandèmia del COVID no s’havia pogut fer de manera presencial tot i que aquesta és una activitat que es realitza una vegada a l'any des del 2016, i s'organitza des de l'Ajuntament amb l'objectiu de donar paraula a totes les persones que viuen al municipi. Els participants tenen l'oportunitat de compartir una estona amb els representants del poble per plantejar-los els seus dubtes i les seves propostes. Prèviament, al centre es fa un treball per preparar les preguntes. És una activitat molt positiva perquè implica un treball d’anàlisi i coneixement del poble i fomenta la participació i inclusió a la comunitat.

De les preguntes i propostes de millora per al poble que han fet els participants han estat poder fer activitats conjuntes entre les persones del centre i altres col·lectius del municipi, renovar les papereres i buscar una solució per a l’aparcament de la furgoneta i també han fet un esment per l’activitat d’art que realitzen i tant els agrada.Volem agrair novament que s’hagi organitzat aquesta activitat que permet que les persones amb discapacitat que atenem puguin participar de la vida política del municipi de Llagostera.

 

Entrades relacionades: