Memòria 2023 de la Fundació Ramon Noguera

15-04-2024

La primera publicació anual d’aquest 2024 recull informació rellevant, projectes innovadors i xifres d’interès per a totes les persones usuàries, famílies i col·laboradors de la Fundació.

Suposa una compilació dels darrers projectes d’innovació, de qualitat i gestió ambiental en un moment de sequera extrema a Girona, de dades econòmiques, del nombre i procedència d’infants i adults i de detalls claus de cada centre.

Ofereix també una visió global de tots els serveis que s’impulsen dia a dia des de la Fundació, en l’àmbit empresarial, social i d’emprenedoria, des de cadascun dels quals s’impulsa fermament la inclusió laboral i social de les persones usuàries.

En aquesta línia us direm que vam tancar 2023 amb 437 treballadors, dels quals un 51% amb discapacitat. Però no només això, si no que també ens hem apropat a la xifra de 2000 persones (entre infants i adults) a qui atenem des de les Àrees d’Atenció a les Persones i l’Àrea d’Emprenedoria per l’Ocupació.

Aquest 2023 hem continuat treballant en la construcció del nou equipament residencial a Sant Daniel. Alhora, atesa la necessitat d’habitatges d’acolliment residencial, hem fet un primer estudi tècnic per a la construcció d’un nou Centre d’Atenció Diurna al Carrer Saragossa de Girona.

Una vegada més, la memòria presenta de forma clara el camí de la fundació. Ens ajuda a fer balanç i revisió del nostre pla estratègic i ens impulsa a seguir treballant per un futur més just i inclusiu.

Esperem que sigui del vostre interès!

Podeu consultar-la aquí: //grupfrn.cat/publicacions 

/ /

Entrades relacionades: